| Autor |
"Moja becia ; - )" |
|
|
curzon
|
|
Wysłana - 5 luty 2010 15:00 | zgłoś naruszenie regulaminu

Moje malenstwo ;)
Skorka , 4el szybki , el skladanych dach , el lusterka, felgi 18stki , podgrzewane foteliki , reflektory ringi , wzmacniacz tuba, wspomaganie kierownicy , spalanie ok 9 litrow pojemnosc 1800 moc ok 115km , przebieg 160tys.
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
curzon
|
|
|
|
|
curzon
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
Ładne auto nie licząc felg i lamp - sam zakładałeś czy taką kupiłeś ? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
persil89
|
|
Proszek
|
|
|
|
|
curzon
|
|

sorki za jakosc ale dawno temu robilem i nie chce mi sie schodzic zeby zrobic nowe foty w lepszej jakosci : )
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
curzon
|
|
taka kupilem , juz ponad rok temu , wszytko jest tak jak w momencie zakupu ;) , no ale czas zeby zmienic auto,nie przyzwyczajam sie do aut.na wiosne sprobujemy sprzedac :) | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Najważniejsze że wsi nie ma ale chyba za mocno na glebie siedzi.
Nie masz problemów
SOG'a wbijam
|
|
|
|
curzon
|
|
powiem tak - nie jest to auto na wyboiste drogi , ale wszystko sie da przejechac poza - wjazdami na krawezniki :D no i w zime to auto stoi w garazu bo faktycznie robilby troszke za pług :) jest i tak podwyzszony w stosunku do do tego co bylo w dniu zakupu gdzie ciezko bylo nie zahaczyc spodem o np policjanta ;) teraz jest okej , pozdrawiam | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|