| Autor |
"Lusterka skaczą klapa brzęczy - SPAM II" |
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wysłana - 30 styczeń 2009 11:22 | zgłoś naruszenie regulaminu

przyznaj SOG'a znawcy
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Odpisałem typowi ze Utopia na sprzedaż.
**** trudno muszę ja sprzedać bo w kolko tylko się zapożyczam. Trudno kupi się coś innego
|
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Siema Byku
Jadę zaraz gdzieś trochę $$ pożyczyć
|
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
Znam ten bul
I z pożyczaniem i z opychaniem fajnych fantów niestety nie jest to zbyt miłe | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Ygor
|
|
dlaczego karfa nikt nie chce ze mna rozmawiac ?
nie pozyczaj dobry zwyczaj - to dziala w obie strony | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
chyba że masz dobrych i sprawdzonych przyjaciół ja mam kilku takich i cały swój majątek bym im powierzył gdyby była taka potrzeba ,już nieraz pożyczaliśmy sobie nawet po 10000zł i był luz ,ale tak jak mówie.... to muszą być sprawdzeni ludzie. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Ygor
|
|
niby racja , jak jestes ich 100% pewny bo roznie bywa , a samemu od kogos staram sie nigdy nie pozyczac wychodzac z zalozenia ze jak mnie nie stac to nie kupuje - chyba ze juz mam naprawde problem ale to ostatecznosc. kiedys pozcyzylem ojcu 1400 byl w ciezkiej sytuacji , w sumie nie liczylem na to ze mi odda (bez przesady ) i mu darowalem ten dlug , akurat bylo tak ze ja mialem kase a on nie - on cale zycie na mnie wydawal to choc troszke mozna sie odwdzieczyc | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
no umnie to akurat wole pozyczać kumplom niż ojcu moj ojciec nigdy nie narzekał i pewnie nie bedzie narzekał że niema co do gara włożyć a jak zaczniemy razem jakieś biznesy to potem słysze wypominanie począwszy od przeczkola skończywszy na dniu dzisiejszym wiec.....poprostu nie gadamy nigdy o kasie i tyle | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|